Soydan: ‘’Mersin Var mısın?’’

Soydan: ‘’Mersin Var mısın?’’ cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, geçtiğimiz günlerde bir otelde basın lansmanını yoğun bir katılımla gerçekleştirmişti. Soydan, kampanya sürecini bugün de ittifak paydaşları ve vatandaşlarla buluşarak devam ettirdi.


Yerel seçimler kapsamında yürütülen kampanyanın 3 ana teması ve 9 ilkesini paylaştığını belirten Serdar Soydan, basın lansmanına katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür ederek; şu ifadeleri kullandı: ‘’Protokolümüze ve tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Mersin Var mısın?’’

‘’Silifke Var mısın?’’
Silifke'de Cumhur İttifakı delegeleri ve mahalle başkanlarıyla seçim kampanyası ve seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Soydan, ‘’Silifke'de de beraberliğimizin gücüyle birlikte kazanacağız. Silifke, Var mısın?’’ sloganıyla seçmenlere seslendi.

‘’Mersin Var mısın?'’
Bugün de Gülnar Bir Derneği'nin eş güdümünde gerçekleştirilen Arabaşına davet programına katılan Belediye Başkan Adayı Soydan, Dernek başkanına, yönetimine, dernek üyelerine ve katılımcılara teşekkürlerine sunarak, ‘’Mersin, Var mısın?’’ sloganını yineledi.