Bakan Tekin, “Bizim evlatlarımız en iyisine layıktır”

Bakan Tekin, “Bizim evlatlarımız en iyisine layıktır” cukurovagazetesi.com
Sami ŞAHİN

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mersin’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Tekin, “Bizim evlatlarımız en iyisine layıktır” ifadelerini kullandı.


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mersin’de eğitim temelli çalışmalar, Mersinli öğrenciler için toplantılar ve görüşmeler gerçekleştirdi. Mersin’de bulunduğu süre zarfından hem çalışmalara hem de ziyaretlere devam eden Yusuf tekin, sosyal medya üzerinden Mersin ziyaretiyle ilgili paylaşımda bulundu. 

“EĞİTİM-ÖĞRETİMİN FİZİKİ ALTYAPISINI GÜÇLENDİRMEK İÇİN YENİ ADIMLAR ATTIK”
Mersinli öğrencilerin, eğitimle şekillenen gelecekleri için verimli toplantıların gerçekleştiğini belirten Bakan Tekin, “Yörükler diyarı Mersin’deydik. Bizim evlatlarımız en iyisine layıktır inancıyla Mersin’de eğitim kapasitesini tahkim etmek için birçok faaliyet gerçekleştirdik. Bu amaçla eğitim-öğretimin fiziki altyapısını güçlendirmek için yeni adımlar attık. Mersinli çocuklarımızın eğitimle şekillenen geleceği için verimli toplantılar gerçekleştirdik. Öğrencilerimin hediyesi olan yörük heybemizi "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" için yeni kelimelerle doldurduk. Mersin’deki sivil toplum temsilcilerimizle bir araya gelerek istişareler gerçekleştirdik” dedi.