Carettalar farklı kazandı

Carettalar farklı kazandı cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ekibimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol, 12. Hafta mücadelesinde Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’i 73-56 yenerken, karşılaşmayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da izledi.


Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma boyunca üstün bir oyun ortaya koyan carettalar, ilk periyodu, 18-11, ikinci periyodu 35-11 kazandı ve devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı, üçüncü periyodu 57-36’lık skorla geçen MSK, maçı da 73-56 kazandı. Maç sonu açıklama yapan MSK Başantrenörü Can Sevim, “Bizim oyun karakterimiz, savunmadaki agresif kimliğimiz olmalı. Bugün de savunmada çok gayretliydik. Hafta boyunca çalıştığımız savunma düzenini parkeye yansıtabildiğimiz için mutluyum. Şimdi bizim için çok önemli bir periyoda giriyoruz. Bu maçı unutup önümüzdeki bu döneme en üst düzeyde konsantre olacağız” dedi. Öte yandan karşılaşmayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da izledi.