Mersin MSK zirve takibini sürdürdü

Mersin MSK zirve takibini sürdürdü cukurovagazetesi.com
Bilge Çakır

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 10. Hafta maçında evinde OGM Orman Spor’u ağırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, parkeden 79-65 üstün ayrılarak zirve takibini sürdürdü.


Edip Buran Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf deplasman ekibi olurken, ilk çeyrekte skor 14-15 OGM Orman Spor lehine oldu.İkinci çeyrekte seyircinin de devreye girmesiyle çabuk toparlanan ev sahibi Mersin MSK, 24 sayı bulurken, rakibine 12 sayı şansı verdi ve devreyi de 38-27 önde tamamladı.

SON ÇEYREKTE TOPARLANDI

İkinci yarının ilk çeyreğine hızlı başlayan taraf yine deplasman takımı OGM Orman Spor oldu. Bu çeyrekte ekibimizin 12 sayısına karşılık rakip, 21 sayı kaydetti. Bu çeyrekteki sonuç 50-45 ekibimiz lehine sonuçlandı. Karşılaşmanın son çeyreğinde sakatlıktan dönen Aziz Avcı ile yeni transfer Murat Kunter’in de devreye girmesiyle art arda sayılar bulan Mersin MSK, maçı da 79-65 kazanmasını bildi. Ligde oynadığı 10 karşılaşmanın 7’sini kazanan ekibimiz, bu galibiyetle 4’üncü basamakta yer aldı ve zirve takibini sürdürdü.