Mersin’de erkek hafızlık öğrencileri kamp programında buluştu

Mersin’de erkek hafızlık öğrencileri kamp programında buluştu cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Mersin İl Müftülüğü Organizesinde metropol ve Silifke ilçelerine bağlı Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler için kamp programı düzenlendi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Silifke 23 Nisan Kampında eğitimden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert’in organize ettiği kamp programına 200 öğrenci katıldı. Kampta İl Müftü Yardımcısı Mahsum Taşçı genç hafızlarla bir araya gelerek hasbihalde bulunurken, futbol, yüzme, yangın tatbikatı ve çeşitli oyun ve etkinliklerin de yer aldığı dolu bir programı gerçekleştirildi.

Oldukça verimli geçen kamp dolayısıyla İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, kamp programına katkı sağlayan ilçe müftülükleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti. Kamp programına İl Müftü Yardımcısı Mahsum Taşçı, Silifke İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Seri Doğru, Mezitli İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Abdulkadir Koçar, İzcilik Koordinatörü Mehmet Aydoğdu, İzcilik Koordinatörü Mehmet Aydoğdu, Kur’an Kursu öğreticileri, Manevi Rehber Murat Çakır ve öğrenciler katıldı.