MESKİ’nin çalışanlarına yönelik eğitimleri hız kesmeden devam ediyor

MESKİ’nin çalışanlarına yönelik eğitimleri hız kesmeden devam ediyor cukurovagazetesi.com

MESKİ Genel Müdürlüğü, özellikle vatandaşlarla yüz yüze çalışan personeline yönelik; müşteri ilişkileri, hizmet kalitesi ve iletişim eğitimi, öfke kontrolü ve yönetimi eğitimleri düzenliyor. Etkili iletişim, hizmet kavramı, öfke ve stres kontrolü gibi konular üzerine detaylı bilgilerin verildiği eğitimler sayesinde çalışanların, vatandaşlarla daha yapıcı ve sağlıklı bir iletişim bağı kurması amaçlanıyor.


Haber-Mehmet Çetin

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, vatandaşlarla birebir çalışan personele yönelik olarak müşteri ilişkileri, hizmet kalitesi ve iletişim eğitimi, öfke kontrolü ve yönetimi eğitimleri düzenliyor. Eğitimler sayesinde MESKİ çalışanları, vatandaşlarla daha sağlıklı ve etkili bir iletişim bağı kuruyor.

MESKİ çalışanlarının abonelerle olan iletişim kalitesi artıyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kaliteli hizmetlerine ara vermeden devam eden MESKİ Genel Müdürlüğü, çalışanlarına yönelik düzenlediği eğitimlere yenilerini ekliyor. MESKİ, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanları ile Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Güvenlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde güvenlik olarak görev yapan çalışanlarına; müşteri ilişkileri, hizmet kalitesi ve iletişim eğitimi ile öfke kontrolü ve yönetimi eğitimleri düzenliyor. MESKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim ve Gelişim Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği eğitimlerle, vatandaşlarla birebir etkileşim kuran çalışanların; hem kurum içinde hem de vatandaşlarla olan iletişim kalitesinin artarak daha sağlıklı ilişkiler kurması amaçlanıyor.