TİY’ den Bozdoğan’ a ziyaret

TİY’ den Bozdoğan’ a ziyaret cukurovagazetesi.com

Tarsus İdman Yurdu (TİY) Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı ve TİY Taraftar Grup Temsilcileri, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret ederek aradaki buzları eritti.


Haber- Kader Çetintaş

Bu sezon TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu Başkanı Cem Kavalcı ve beraberindeki Taraftar Grubu Temsilcileri ile birlikte Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti.

TİY ve Tarsus Belediyesi gerginliği

Özellikle 2022-2023 sezonunda küme düşen Tarsus ekibi, o dönemde küme düşmenin sebebi olarak Tarsus Belediyesi’ne bağlı yöneticilerin geçmiş dönemde uyguladığı politikaları öne sürmüştü. Bu yüzden bir dönem kulüp başkanlığı da yapan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Yıldırım ile sık sık karşı karşıya gelen TİY Başkanı Cem Kavalcı, kulübün mali durumu için Yıldırım’ın transfer politikasını göstermişti. Bu kapsamda TİY Başkanı Cem Kavalcı, geçtiğimiz sezon özellikle Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a, TİY’ e yardım etmesi konusunda birçok defa açık çağrı yapsa da talep ettiği desteği görememişti.

TİY’ den buzları eriten hamle

Ardan geçen süre içerinde TİY ve Tarsus Belediyesi arasındaki ipler kopma noktasına gelirken, Tarsus ekibinden buzları eriten bir hamle geldi. Sar-lacivertli ekibin Başkanı Cem Kavalcı beraberindeki Taraftar Grup Temsilcileri, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Kavalcı, Başkan Bozdoğan’ı ziyaret etti

Ziyaretten sonra Tarsus İdman Yurdu Kulübü tarafından yapılan açıklamada; “Bugün Yönetim Kurulu Başkanımız Cem Kavalcı ve Tarsus İdman Yurdu’muzun kıymetli Taraftar Grupları Temsilcileri ile Tarsus Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan’a bir ziyaret gerçekleştirildi. Bize gösterdikleri nazik misafirperverliklerinden ötürü Tarsus Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise ziyaret sonrasında yaptığı paylaşımda Kavalcı ve taraftar temsilcilerine teşekkür etti.