TİY Başkanı Kavalcı, “Onurlu mücadelemize devam etmek istiyoruz”

TİY Başkanı Kavalcı, “Onurlu mücadelemize devam etmek istiyoruz” cukurovagazetesi.com

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “Heyecanımız yüksek ve doğru hamleler ile bulunduğumuz TFF 3. Lig 1. Grup’ta başarılı sonuçlar alarak yeniden onurlu mücadelemize devam etmek istiyoruz. İnanıyoruz ve başaracak kadroyu da kuracağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Şimdi ip bizim elimizde ve bu sezon “vefa” ve “feda” diyerek mücadelemizi en üst seviyede devam ettireceğiz. En kısa zamanda tek tek açıklamalara başlayacağız” dedi.


Haber- Sami Şahin

Tarsus İdman Yurdu (TİY) geçen sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup’tan 3.Lig’e düşmüştü. Sarı-lacivertliler bu sezon TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren TİY’den açıklama geldi. TİY Yönetim Kulübü Cem Kavalcı tarafından kulübün sosyal medya hesabından bir açıklama yapılarak sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Yapılan açıklamada, 2022-2023 sezonunun maddi ve manevi anlamda zorluklar içinde geçildiğini ve takımın ligden düştüğünü belirten Kavalcı şöyle devam etti, “Geçtiğimiz süreçte ligin ikinci yarısında ayrılan futbolcular ve bizlere bırakılan borçlar ile takımımızı ligde tutmak için elimizden gelenin fazlasını yaptık ne yazık ki istediğimiz gibi olmadı. Altyapı futbolcularımız ile verdiğimiz mücadele bir yere kadar bizi götürdü sonrasında “adaletsiz rekabet” iplerin kopmasına sebep oldu. Her şeye rağmen takımımız geçtiğimiz sezon deplasmanlara aslanlar gibi gitmiş ve en iyi otellerde konaklamıştır. Bu sezon daha güçlü ayağa kalkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Transfer tahtasını açamasak bile elimizi çok güçlendirecektir”

TFF 3. Lig Statüsü’nde yapılan değişiklik neticesinde amatör futbolcu transferi yapıp A Takım kadrosunda 6 ay beklemeden oynatabileceklerini belirten Kavalcı, “Bu da transfer tahtasını açamasak bile elimizi çok güçlendirecektir. Şu da bilinmelidir ki; biz yaptığımız görüşmeler ve projelerimiz ile transfer tahtasını açmak adına da çabalarımızı devam ettiriyoruz ve ettireceğiz” açıklamasını yaptı.

“Heyecanımız yüksek”

Bu sezon takımın başında yeni hoca ile anlaştıklarını belirten Kavalcı şöyle devam etti, “Bugün yetenekli futbolcular ile görüşmeler gerçekleştirdik. Hocamızı ve anlaşma sağladığımız futbolcuları en kısa zamanda duyuracağız. Heyecanımız yüksek ve doğru hamleler ile bulunduğumuz TFF 3. Lig 1. Grup’ta başarılı sonuçlar alarak yeniden onurlu mücadelemize devam etmek istiyoruz. İnanıyoruz ve başaracak kadroyu da kuracağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Şimdi ip bizim elimizde ve bu sezon “vefa” ve “feda” diyerek mücadelemizi en üst seviyede devam ettireceğiz. En kısa zamanda tek tek açıklamalara başlayacağız” diyerek tamamladı.