MTOSB, Sabri Tekli ile yola devam dedi

MTOSB, Sabri Tekli ile yola devam dedi cukurovagazetesi.com

Bugün yapılan Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanlık Seçimi’nde mevcut Başkan Sabri Tekli geçerli oyların 122’sini alarak yeniden başkanlığa geldi.


Haber- Mehmet Çetin

Kurulduğu 1993 yılından bu yana 30 yıl içerisinde Mersin’in çatı kuruluşlarından biri haline gelen Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde (MTOSB), bugün seçim heyecanı yaşadı. MTOSB Başkanlığı için adaylar arasında mevcut Başkan Sabri Tekli dışında diğer isim ise Gökmen Akyürek oldu.  MTOSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve MTOSB Müteşebbis Heyeti Üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, MESİAD Başkanı Hasan Engin de seçimlerde hazır bulundu.

Tekli, güven tazeledi

MTOSB’de başkanlık seçimi için oy verme işlemleri sabah saatlerinde başladı. Seçimlerde 212 kişi oy kullanırken 8 kişi ise seçime katılmadı. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasından sonra saat 15.00 itibari ile sandıklar açılmaya başlandı. 2 boş oy, 2 geçersiz oyun olduğu sandıkta 208 oy geçerli sayıldı. Mevcut Başkan Sabri Tekli geçerli oyların 122’sini alırken, diğer aday Gökmen Akyürek 86’da oy da kaldı. Bu sonuçlar ile Sabri Tekli güven tazeleyerek yeniden MTOSB Başkanlığını geldi.

Tekli, “Tüm sanayicilerimize teşekkür ederim”

Yeniden MTOSN Başkanı olan Sabri Tekli, seçim sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tekli paylaşımda, “Sanayicilerimizin takdirleriyle, sanayicilerimizden aldığımız güçle, sanayicilerimiz ile birlikte; daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Tüm sanayicilerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.