TİY, Muhammed Leyis Alzın’ın alacaklarını TFF’ye yatırdığını duyurdu

TİY, Muhammed Leyis Alzın’ın alacaklarını TFF’ye yatırdığını duyurdu cukurovagazetesi.com

Tarsus İdman Yurdu (TİY) Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, borçlarından dolayı kulübü TFF’ye veren genç oyuncu Muhammed Leyis Alzın’ın tüm alacaklarının TFF’ye yatırıldığını ve oyuncunun alacağının kalmadığını duyurdu. Kavalcı aynı zamanda, devam eden sözleşme kapsamında genç oyunun önümüzdeki sezon TİY ile yola devam edeceğini açıkladı.


Haber- Mehmet Çetin

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), yaşadığı ekonomik kriz ve yönetim krizi ile birlikte bu sezon bir kabusun içerisine düşmüştü. Borçlarından dolayı tüm oyuncularını kaybeden sarı-lacivertliler karşılaşmalara alt yapı oyunculara ile çıkmış ve ağır sonuçlar almıştı. Rakiplerine karşı ağır mağlubiyetler alan TİY, haftalar öncesinden ligden düşmeyi garantilemiş ve 3.Lig’in yolunu tutmuştu.

TİY, iç transferlere döndü

Önümüzdeki sezon TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan TİY, hala mali kriz içerisinde bulunsa da aynı zamanda 3.Lig için çalışmalarını başladı. Yapılan hazırlıklar kapsamında ilk olarak iç transfere gözünü çeviren sarı-lacivertli ekip genç oyunsu Muhammed Leyis Alzın ile yola devam edeceklerini duyurdu.

Kavalcı, “ Futbolcumuz gelecek sene bizlerle”

Muhammed Leyis Alzın ile önümüzdeki sezon devam edeceklerini kulübün sosyal medya hesabından duyuran TİY Başkanı Cem Kavalcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Takımımızı TFF’ye veren futbolcumuz Muhammed Leyis Alzın’ın alacakları Yönetim Kurulumuz tarafından dün itibarıyla TFF’ye yatırmıştır ve alacağı kalmamıştır. Futbolcumuzun devam eden sözleşmesi kapsamında gelecek sene de bizlerle birlikte olacaktır. Bu zorlu süreçte elimizden gelenin fazlasını Yönetim Kurulumuz ile yapmaya devam etmekteyiz. İç transferde yapmamız gerekenleri yaptığımız gibi dış transfer içinde transfer tahtasını açmak adına çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelere yer verdi.