Yeni MİY için kritik karşılaşma

Yeni MİY için kritik karşılaşma cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), pazar günü sahasında Karşıyaka’yı konuk edecek. Geçen hayfa ligin son sırasında bulanan Eskişehirspor karşısında alınan 2-1’lik şok mağlubiyetten sonra kırmızı-lacivertiler bu haftada Karşıyaka karşısında puan kaybederse liderliği kaybetme tehlikesi olacak.


Haber- Kader Çetintaş

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve zirve koltuğunun sahibi olan Yeni MİY, için ligin son düzlüğünde tehlike çanları çalıyor. Mersin ekibi zirve koltuğunda otursa da, son haftalarda üst üste yaşadığı puan kayıpları ve sergilediği futbol ile endişe veriyor.

Zirvede fark 2’ye indi

Kırmızı-lacivertliler ligde oynadığı son karşılaşmada grubun son basamağında bulunan Eskişehirspor’a deplasman 2-1’lik skorla mağlup olarak şok bir yenilgi yaşamıştı. Haftayı puansız kapatan Yeni MİY, zirvede yerini korusa da, birincilik koltuğunu yakın takip eden Belediye Kütahyaspor haftayı kayıpsız geçerek zirve yarışında puan farkını 2’ye indirmişti.

Yeni MİY’in konuğu Karşıyaka

Mersin ekibi ligin son 3 haftasına 61 puanla zirve koltuğunda girerken, Belediye Kütahyaspor ise 59 puanla ikincilik koltuğunda yer alıyor. Yeni MİY, bu hafta ligde Karşıyaka ile karşılaşacak. İzmir ekibi 48 puanla 7.sırada bulunuyor. Karşıyaka ligde ilk 6 takım arasına girerek play-off turlarına kalmak için mücadele ediyor. Yeni MİY, Karşıyaka karşısında bu hafta puan kaybetmesi durumunda liderliği kaybetmesi tehlikesi var.

Kritik maç için belediyelerden servis desteği

Yeni MİY cephesinden kritik karşılaşma öncesinde hafta boyunca taraftarlara maça gelmesi ve takıma destek vermesi adına çağrı yapıldı. Mersin’in ilçe belediyeleri de maça gitmek isteyen taraftarlar için servis hizmeti de sunacak. Zorlu karşılaşma pazar günü saat 15.00’te Mersin Şehir Stadyumu’nda oynanacak.