Yeni MİY, için Tehlike Çanları Çalıyor

Yeni MİY, için Tehlike Çanları Çalıyor cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve zirvenin sahibi olan Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), geçen hafta lig sonucu Eskişehirspor karşısında aldığı, 2-1’lik mağlubiyetten sonra zirvede puan farkı 2’ye düştü. Bu hafta kendi sahasında konuk edeceği Karşıyaka karşısında kımızı-lacivertlilerin puan kaybetmesi durumunda liderliği kaybetme riski bulunuyor.


Haber- Sami Şahin

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve ligin zirve koltuğunda oturan Yeni MİY, için tehlike çanları çalıyor. Ligde son haftalarda çıktığı birçok karşılaşmadan beraberlikle ayrılan kırmızı-lacivertliler için tehlike çanları uzun süredir çalıyordu.   

Zirvede far 2’ye indi

TFF 3.Lig 1.Grup’ta 31.hafta karşılaşmasında geçen hafta deplasmanda ligin son basamağında bulunan Eskişehirspor’a konuk olan Yeni MİY, sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrılmıştı. Haftayı kayıpla geçen kırmızı-lacivertliler zirvede işleri karıştırmıştı. Zirvenin yakın takiplerinden olan Belediye Kütahyaspor, haftayı galibiyet ile tamamlayınca zirvede puan farkı 2’ye indi.

Yeni MİY’in rakibi Karşıyaka

Yeni MİY, 61 puanla liderlik koltuğunda otururken, Belediye Kütahyaspor 59 puanla 2.sırada Mersin ekibinin hemen arkasında bulunuyor. Şampiyonluk yolunda son 3 haftaya girilirken, bu hafta sahasında Karşıyaka ile karşılaşacak Yeni MİY, olası bir puan kaybımda liderliği kaybetme tehlikesi var.