Carettalar Kritik Virajda

Carettalar Kritik Virajda cukurovagazetesi.com

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), yarın evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeni ile zirve koltuğundan uzaklaşan carettalar, yarın oynanacak maçta parkeye mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.


Haber- Mehmet Çetin 

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, parkeye çıkıyor. Ligde, sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve sezon başında yakaladığı form grafiği ile zirve koltuğuna da bir dönem oturan MSK, son haftalardaki formsuz grafiği ile şampiyonluk yolunda ciddi yara aldı.

MSK, son iki haftada kayıp verdi

Carettalar, ligde son 6 haftada sadece 3 galibiyet alabildi. MSK bu süreçte, TED Ankara Kolejliler’e kaybederken, ligdeki son iki haftada Final Spor’a sahasında 82-74, Yılyak Samsunspor’a ise deplasmanda 84-63’lük skorla kaybetti. Özellikle son iki hafta peş peşe alınan mağlubiyetler sonrasında MSK, zirveden uzaklaşmaya başladı.

MSK, ligde 3.sırada yer alıyor

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de zirvenin sahibi Çağdaş Bodrum Spor Kulübü 45 puanla oturuyor. Yılyak Samsunspor ise, 2.sırada 43 puanla bulunuyor. Samsun ekibi ile aynı puanda bulunan MSK, averaj farkı ile 3.sırada yer alıyor.

Carettalar, maça mutlak galibiyet için çıkıyor

Carettaların bu hafta ligin 25.hafta karşılaşması kapsamında sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. MSK, son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışından kopmamak için bu hafta parkeye mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise ligde 37 puanla, 7.sırada bulunuyor ve play-off turlarına çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Zorlu karşılaşma, yarın

MSK-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor karşılaşması yarın, saat 17.30’da Edip Burhan Spor Salonunda oynanacak. Karşılaşma ayrıca TBF Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.