TİY, lidere konuk oluyor

TİY, lidere konuk oluyor cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), Pazar günü ligin zirve koltuğunda oturan Çorum FK’ya konuk olacak.


Haber: Mehmet Çetin

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ligde kara günler geçirmeye devam ediyor. Ligin ikinci yarısında alt yapı oyuncularından kurulu kadro ile maçlara çıkan sarı-lacivertliler, bu maçlarda rakiplerine ağır sonuçlar ile mağlup oldu. Bu hafta deplasmanda konuk olacağı, lider Çorum FK karşılaşması öncesinde ise TİY’de kaleci sıkıntısı yaşanıyor.

TİY kaleyi kime emanet edecek?

Ligde geçen hafta sahasında konuk ettiği Batman Petrolspor karşısında sahadan 4-0’lık sonuçla mağlup ayrılan TİY, bu maçta ayrıca birde kayıp verdi. Karşılaşmada TİY’in kalecisi Mert Can Salık, 19.dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalmıştı. Daha öncesinde diğer kalecisi de sakatlanarak sezonu kapattığından dolayı, yedek kulübesinde başka kalecisi olmayan sarı-lacivertli ekip maçın sonuna kadar kalesini, defans oyuncusuna emanet etti. Maçtan sonra yapılan açıklamada, kaleci Mert Can Salık’ın dizinden ameliyat olduğu ve sezonu kapattığı belirtilmişti.

TİY, lidere konuk

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 31.hafta karşılaşmasında lider Çorum FK’ya konuk olacak TİY’de ise kalede yaşanan sıkıntılar maç öncesinde endişe veriyor. Ligde 29 maç sonunda 3 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyetle oynayan TİY, topladığı 21 puanla 17.sırada yer alarak küme düşme potasının içinde yer alıyor. Pazar günü oynayacağı Çorum FK karşılaşmasında sarı-lacivertliler, genç oyuncuları ile mucize arayacak olsa da, Çorum FK’nın rahat bir galibiyete imza atmasına kesin gözü ile bakılıyor. Çorum FK-Tarsus İdman Yurdu karşılaşması Pazar günü Çorum Şehir Stadyumu’nda saat 15.00’te oynanacak.