TARSUSLU PERİLER, ELAZIĞ İL ÖZEL İDAERE MAÇINI KİLİTLENDİ

TARSUSLU PERİLER, ELAZIĞ İL ÖZEL İDAERE MAÇINI KİLİTLENDİ cukurovagazetesi.com

Türkiye Basketbol Kadınlar 1.Lig’de mücadele eden Tarsus Belediyesi (K) depremden sonra parkeye dönemeye hazırlanıyor. Tarsuslu periler, cumartesi günü Mersin’de Elazığ İl Özel İdare’yi konuk edecek.


Haber- Adem Güneş

Türkiye Basketbol Kadınlar 1.Lig’de mücadele eden, Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı deprem nedeni ile lige verilen aradan sonra parkeye dönemeye hazırlanıyor.  Tarsus Belediyesi, ligde son olarak DİBA (K) karşısında 83-53 rahat bir skor almış ve liderliğini sürdürmüştü.

HEDEF 7’DE 7

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu’nun, deprem felaketinden önce yaptığı açıklamada, takımın son 7 maçı kaldığını ve hedeflerinin bu maçlarının tamamını kazanarak şampiyon olmak olduğunu belirtmişti.

TARSUSLU PERİLER MAÇA EDİP BURHAN’DA ÇIKACAK

Tarsus Belediyesi 1.ligde 40 puan ile zirve koltuğundaki yer alıyor. Ligde başarılı performansı ile dikkat çeken Tarsus ekibi son 9 maçında mağlubiyet yüzü görmedi ve iyi bir grafik ortaya koymuştu.  Türkiye Basketbol Kadınlar 1.Lig’de Tarsus Belediyesi ligin 23.hafta karşılaşması kapsamında Elazığ İl Özel İdare’yi konuk edecek. Karşılaşma cumartesi günü saat 14.00’de Edip Burhan Spor Salonu’nda oynanacak.