TARSUSLU PERİLER, URLA KARŞISINDA

TARSUSLU PERİLER, URLA KARŞISINDA cukurovagazetesi.com

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve ligin zirve koltuğunda yer alan Tarsus Belediyespor (K) parkeye çıkıyor. Lider Tarsuslu periler sahsında bugün, Urla Belediyesi’ni (K) konuk edecek.


Haber – Barış KÖKSAL

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de ikinci devresinde ilk karşılaşmasında Elazığ Belediyespor’u 75-59’luk skor ile kazanmış ve yoluna emin adımlar ile devam etmişti. Tarsus Belediyespor, bu sezon ligde aldığı galibiyetler ile lig yarışını lider olarak götürüyor. Bu kapsamda oynadığı maçlarda 14 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Tarsus 30 puan toplayarak ligin zirve koltuğunda yer alıyor.

TARAFATARA ÇAĞRI YAPILDI

Süper lig yolunda zirve koltuğunda bulunan Tarsus ekibi ligde 17.hafta karşılaşmaları kapsamında sahasında Ege Yapı Urla Gençlik Spor Kulübü (K) konuk edecek. Tarsus Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 13.00’da başlayacak. Süper Lig yolunda şampiyonluk parolası ile devam eden Tarsus ekibinde karşılaşma öncesinde sosyal medya hesaplarından bir çağrı yapılarak, “Haydi Tarsus Tribün'e, Takımını Yalnız Bırakma” paylaşımı yapılarak ilçe halkını maça davet ettiler.