Yağız Ailesi Armis Yatak ile Mersin’de

Yağız Ailesi Armis Yatak ile Mersin’de cukurovagazetesi.com

Armis Yatak’ın, Yenişehir ilçesinde birçok ismin katılımıyla açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Armis Yatak Genel Müdürü Abdullah Kazan, “Artık yatağı, yatak olmaktan çıkartıp, bir konfor, bir ergonomi, bir rahatlık, mis gibi uyku haline getiren markamız artık bundan sonra Türkiye’nin her yerinde insanları rahat ettirecek, mutlu ettirecek marka olarak devam edecektir” dedi.


Haber – Vecdi Yenigül

Armis Yatak, Yenişehir ilçesinde, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Eğin, Mersin Ticaret Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Ticaret Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, Toroslar Belediyesi Eski Başkanı Hamit Tuna, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, STK yöneticileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Yağız ailesine yeni açmış oldukları bu mağazada bol ve bereketli kazançlar diledikten sonra markanın tarihçesine değinen Armis Bölge Disbirütörü Dergah Halı Genel Müdürü Yalçın Arslan, “Dergi halı mobilya 1993 yılında Müslüm Şenateş yönetim kurulu başkanlığında değil Bahri Şenateş yönetiminde 1993 yılında kuruldu. 30 yılı aşkın bir süredir Merinos, bölge bayi olarak Adana merkezden değil tüm il ve ilçelere hizmet vermektedir. İlkeli, dürüst ticaret anlayışıyla ve prensibiyle yoluna devam etmektedir. Yine Adana Ceyhan’da Picasso alışveriş merkezi adı altında toplam 9 bin metre kare alanda kendi sektöründe A’dan Z’ye ev konsepti alanında hizmet vermektedir. Şimdi de bünyesine yatak sektöründe Türkiye’nin yıldızı olmayı hedefliyor. Armis Yatak ile bir aile olduk. Bununda il meyvesi şu anda Mersin’de şube açılışında hep birlikteyiz. Merinos’un bayrağını uzun yıllardır taşıyan Dergi Halı Şirketimizin de Armis Yatak için de uzun soluklu bir yol açmasını diliyorum şimdiden” şeklinde konuştu.

“MARKAMIZ YAKLAŞIK 25 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR”

Armis Yatak Genel Müdürü Abdullah Kazan ise böyle bir işletme kazandıranlara teşekkür ederek, genç bir marka olduklarını ve Türkiye’nin her yerinde hizmet verdiklerini belirterek, “Öncellikle işletmemize böyle değerli bir yer kazandıranlara çok teşekkür ederiz. Yağız ailesine de bu ticaret hanede, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Armis Yatak’ları İzmir’de üretim yapan bir markadır, genç bir markamızdır, Türkiye’nin her yerinde faaliyet gösteriyor. Artık yatağı, yatak olmaktan çıkartıp, bir konfor, bir ergonomi, bir rahatlık, mis gibi uyku haline getiren markamız artık bundan sonra Türkiye’nin her yerinde insanları rahat ettirecek, mutlu ettirecek marka olarak devam edecektir. Markamız şu anda Türkiye’nin her yerine ulaşmış durumda. Ayrıca ülkemiz ihracatına da katkıda bulunuyor. Markamız yaklaşık 25 ülkeye ihracat yaparak, ülkemizin ekonomisine katkıda bulunuyor. Ben bu işletmenin Mersin’e hayırlı olmasını, aileye fayda getirmesine, ticarete katkıda bulunmasına temenni ediyorum” dedi.

“YENİ AÇIKLAN HER MAĞAZANIN, HER YATIRIMCININ YANINDAYIZ”

Açılışta konuşan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ise, Mersin’de açılacak olan her yatırımcının yanında olacaklarını belirterek, “Bugünü güzel yapan, böyle bir yatırımın hepimizin şahitliği altında açılmasıdır. Mersin’e açılan her bir kuruluş hem Mersin’e istihdam anlamında hem gelir anlamında katkı sunacaktır. Ben bu anlamda cesur bir girişimci olarak görüyorum Yağız ailesini. Onlara açtıkları mağazanın hayırlı ve bol kazançlar sağlamasını diliyorum. Biz yeni açıklan her mağazanın, her yatırımcının yanındayız. Bilin ki bizler sizlerin her zaman yanınızdayız” diye konuştu.