Mersin’in en büyük aquaparkına sahip oteli

Mersin’in en büyük aquaparkına sahip oteli cukurovagazetesi.com

BN Hotel Thermal & Spa, düzenlediği etkinlikle gazetecilerle bir araya geldi. BN Hotel Thermal&SPA Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan 249 odalı, 35 havuzlu, 6 bin metrekarelik aquapark ile Mersin’in en büyük aquaparkına sahip.


Haber – Uğur Özgür

BN Hotel Thermal & Spa, düzenlediği etkinlikle gazetecilerle bir araya geldi.Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı İçmelermevkiinde, Mersin Serbest Bölge Kavşağı'nın 5 kilometre kuzeyinde, Toros Dağlarının eteğinde, Adana Havalimanı'na 45 dakika, Mersin Marina'ya ise 30 dakikalık mesafesi bulunan BN Hotel Thermal&SPA; otoban bağlantı kavşakları ve havayolu ulaşım kolaylığı imkanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu.Sadece termal otel değil tatil yapmak için de uygun bir mekan olarak göze çarpıyor. Etkinlikte bir konuşma yapan otel müdürü Alp Atilla, “Şu ana kadar en büyük eksiğimiz Mersin’de kendimizi yeterince tanıtmamış olmamamızdı. Mersin’den gelen ve burada konaklayan misafirlerimizin yüzde 95’i çok memnun ayrılıyor. Kaldı ki çok farklı kültürden gelen misafirlerimiz var. Hepsini memnun etmek için uğraşıyoruz ama arada birkaç tane eksikliğimizi söyleyen ve bizleri uyaran misafirlerimiz de oluyor. Biz de o eksikliklerimizi gidermek için bir dahaki sefere çok farklı bir servis anlayışı ile çalışıyoruz. Şu anda 220 çalışanımız var. Aslında çok büyük bir yatırım ve Mersin için çok büyük bir değer olduğunu düşünüyorum. Takım ruhuna inanan bir grubuz ve takım başarılı olursa bizler de başarılı oluyoruz ve yatırımcılarımız mutlu oluyor” ifadelerini kullandı.

 

“HEDEFLERİMİZ BÜYÜK”

Yatırımın yanında bir de iş imkanı sağladıklarını, burada profesyonel de bir yönetim ekibi kurduklarını belirten Müdür Alp Atilla “Burada yalnızca termal otel olarak değil, tatil için sahile gitmek yerine buraya gelip çok mutlu ayrılan misafirlerimiz oldu. Şu anda genellikle Gaziantep, Maraş, Antakya, Urfa, Adana, Konya, Kayseri gibi şehirlerden gelen misafirlerimiz oluyor. Mersin’den de gelen misafirlerimiz var. Bizi tanıyanlar daha fazla olmaya başladı. Ama asıl hedefimiz bu bölgenin dışında İstanbul, Ankara hatta yurt dışından bazı ülkelere ulaşmak ve buradaki termal suyumuzun hem kalitesini hem de sağlık anlamında anlatabiliyor olmamız gerekiyor. Hedeflerimiz büyük. Yatırımın yanında bir iş imkanı da sağlıyoruz Mersin’deki arkadaşlarımıza. 40 yıldır bu işi yapıyorum ve çok da güzel bir yönetim üst kadrosu kurduk burada. Bu yönetim kadrosu profesyonel başarılı kişilerden oluşuyor” şeklinde konuştu.

 

SAĞLIK VE TATIL BİR ARADA

Türkiye'nin en yeni ve en kapsamlı termal otellerinden biri olan BN Hotel Thermal&SPA, pandemi koşullarını dikkate alarak oluşturduğu yüksek standartlardaki hijyen önlemleriyle sayesinde almaya hak kazandığı "Bureau Verıtas Güvenli Turizm Sertifikası" ile konuklarının sağlığını güvenceye alırken, termal havuzlarıyla da şifa dolutatil imkanı sunuyor.Göz alıcı mimarı lokasyon avantajı, doğa harikası bölgedeki göz alıcı mimarisinin yanı sıra hepsindenönemlisi güvenli, sağlıklı ve hijyen koşullarda Avrupa standartlarının üzerinde hizmetsunan BN Hotel Thermal&SPA; kadınlar, erkekler ve aileler için ayrı bölgelerde açık -kapalı toplam 23 adet termal havuz ile bölgenin en büyük aquaparklarından birinesahip Mersin'in 5 yıldızlı tek termal oteli olma özelliğini taşıyor.Vizyoner yaklaşım ve seçkin bir kadro ile konuklarına beklentilerinin üzerinde tatil imkanı sunan BN Hotel Thermal&SPA Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Narlı, "2020 yılında hizmete açtığımız otelimiz, Balsuyu ailesiyle ortak olarak hizmete açtığımız ilk turizm yatırımıdır. Aile büyüklerimiz bizlere güvenerek, yönetimi gençlere emanet ettiler. Hedefimiz, otelimizi Türkiye'nin en iyi termal oteli olarak konumlayarak hizmet vermek. Projelerimizi ve tüm gelişim planlarımızı bu vizyonu hayata geçirmek üzere oluşturduk" ifadelerine yer verdi.

 

ÖNCE SAĞLIK

Otelin, Bakanlıkça yayınlanan "Konaklama Tesisleri ve Tesisler Bünyesinde Yer Alan Yeme& İçme Ünitelerinde Pandemi Süresince Uygulanacak COVID-19 ve Hijyen Uygulamaları Değerlendirme Kriterlerini" yerine getirdiği için "Bureau Verıtas Güvenli Turizm Sertifikası" almaya hak kazandığını vurgulayan Yusuf Narlı, "Yapılan bu çalışma çerçevesinde tüm personelimize pandemi süreci hakkında gerekli eğitimler verildi. Yine tüm çalışanlarımızı Covid-19 aşıları da tamamlandı. Otel içerisindeki tüm toplu kullanım alanlarındaki oturma düzeni ve servis sunumları pandemi şartlarına göre düzenlendi. Ozon cihazlarımız ile ortak kullanım alanlarında ve odalarımızda düzenli olarak yüksek standartlı sterilizasyon yapılmaktadır. Misafirlerimiz odalarına kendi girişlerinden hemen önce ozon teknolojisi ile sterilize edilmiş odalarda konaklamaktadır" diye ekledi.

 

TERMAL SUYUN KALİTESİ TESCİLLI

Yusuf Narlı, otellerine ait termal suyun İstanbul Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığı tarafından test edilip onaylandığını belirterek, "6388 miligram/litre mineral değerine sahip termal suyumuz, cilt rahatsızlıklarına, eklem ve kemik ağrılarına, solunum sorunlarından diyabete kadar birçok rahatsızlığa iyi gelmekte, vücut direncini artırmaktadır. BN Hotel, yeni ve özel tasarıma sahip, hizmet kalitesini üst seviyede tutan bir otel. Bu anlamda güvenli, huzurlu ve konforlu tatil için yepyeni bir deneyim arayan kişiler için eşsiz bir alternatif sunuyoruz. Otelimizin bölge için de önemli bir yatırım olduğunu düşünerek hizmet kalitesindeki çıtamızı yüksek noktaya koyduk. Doğanın içinde, özel ve ayrıcalıklı hizmet sunan, dinlenme - huzur-konfor ve en iyi hizmet anlayışını benimseyen bir yaklaşım ile hizmet veren, adeta yayla evi havası ve doğasına yakın bir ortamda keyifli zaman geçirmek isteyen tüm misafirlerimiz için mükemmel bir seçenek diyebiliriz" diyerek konuşmalarını sonlandırdı.