Hak-İş’in Mersin İl Başkanı Mehmet Yüce oldu

Hak-İş’in Mersin İl Başkanı Mehmet Yüce oldu cukurovagazetesi.com

Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonu olan Hak-İş Mersin İl Başkanlığı’na, bir süre önce Hizmet-İş Sendikası Mersin Şube Başkanlığına Seçilen Mehmet Yüce atandı.


Nisan ayında Hizmet İş Sendikası Mersin Şube Başkanlığına seçilen Mehmet Yüce, Hak-iş Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın oluruyla Hak-İş Mersin İl Başkanlığı görevine getirildi. 2017 yılından bu yana Hak-İş'e hizmet eden ve Hak-İş'in değişik iş kollarında görev alan Yüce, daha önce de Hizmet İş Sendikası Mersin Şube Başkan Yardımcılığı Sendikası yapmıştı. Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası Mersin İl Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Gün'ün yerine atanan Mehmet Yüce'ye yeni görevi, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan tarafından tebliğ edildi.

Aynı zamanda konfederasyona bağlı HİZMET-İŞ Sendikası Mersin Şube Başkanlığı görevini de yürüten Mehmet Yüce, "HAK-İŞ Genel Başkanımızın da her zaman dile getirdiği konfederasyon olarak hep birlikte, bütün organ ve temsilcileriyle, güçlü bir HAK-İŞ, güçlü bir sendikal hareket ve güçlü bir Türkiye için sendikal mücadeleye aynen devam edeceğiz. Şahsıma layık görülen bu ulvi görev için başta konfederasyonumuz ve sendikamızın Genel Başkanı Mahmut Arslan'a ve Yönetim Kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.