Aşina Mojo, Ayaş’ta açıldı

Aşina Mojo, Ayaş’ta açıldı cukurovagazetesi.com

Mersin’in sevilen restorantı Aşina, bu yaz hizmete açılan Mojo Otel & Beach’de kapılarını açtı.


Haber – Barış Köksal

Mersin'in turizm sektörüne farklı bir soluk kazandıran Mojo, doğayla iç içe konsepti ile Mersinlilerin büyük beğenisini topladı. Mersin'de uzun yıllardır hizmet veren Aşina Restorant ise Mojo Otel'de yeni bir şube açarak denize sıfır konseptte ‘Aşina Mojo’ ismiyle hizmet verecek. Ayaş'ta hizmet verecek olan Mojo Otel'de ‘Aşina’ olduğunuz lezzetler sizleri bekliyor.

MERSİN’DE, ALAÇATI HAVASI ESTİRİYOR

Tatil yapmak isteyenlerin kısa sürede dikkatini çeken Mojo, odaları, locaları ve lezzetleri ile kaliteli bir hizmet sunuyor. Restoran kısmında ise Mersin'in sevilen restoranı Aşina ile iş birliği yapan Mojo, Mersin'de adeta Alaçatı havası estirdi.

"MERSİN, ADINI TURİZMLE DUYURMALI"

Mojo Otel & Beach Kurucusu Emel Yılmaz, Mersin'in turizm alanında adını duyurması gerektiğini belirterek, "Mojo Otel & Beach kısa sürede Mersinlilerin ve çevre illerin dikkatini çekti. Burada bir Alaçatı havası oluşturmak istedik ve başarılı olduk. Mersin'in bilinen restoranı Aşina ile iş birliği yapmaktan da oldukça mutluyuz. Mersin adını turizmle duyurmalıdır. Cennet gibi bir şehirde yaşıyoruz ve bu kente sahip çıkmamız gerekiyor. Kentimize yeni turizm alanları kazandırmak, farklı lezzetler ve kaliteli hizmetler sunmak için daha çok çalışacağız" dedi.