Veysel Sarı’dan polis teşkilatına kutlama

Veysel Sarı’dan polis teşkilatına kutlama cukurovagazetesi.com

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonu (TŞOF) Başkan vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı polis teşkilatının kuruluşunun 176. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Veysel Sarı’nın, Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet müdürü Mehmet Şahne, İl Emniyet Müdürü Yardımcıları ile İlçe Emniyet Müdürlerine gönderdiği mesajında; “Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne ve halkın üzerinde tehdit oluşturan tüm yasa dışı örgütlere karşı, canı pahasına ve büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği mücadele ile bu mücadelede kaybettiğimiz kahraman şehit ve gazilerimiz kesinlikle unutulmayacaktır” dedi.

“KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ UNUTULMAYACAKTIR”

Türk Polis teşkilatın kurulmasından bu yana, polislerin toplumun güvenliği ve huzuru, trafik hizmetinden vatan müdafaasına kadar başarı ile yılmadan verdiği kararlı mücadele ile Türk halkının gönlünde sevgi ve takdir duygularıyla müstesna bir yere sahip olduğun belirten Sarı, “Ayrıca,  cefakar polisimizin, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne ve halkın üzerinde tehdit oluşturan tüm yasa dışı örgütlere karşı canı pahasına, büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği mücadele ve bu mücadelede kaybettiğimiz kahraman şehit ve gazilerimiz de kesinlikle unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerle kutlarken, şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ve içi vatan, millet sevgisi ile dolu görev başındaki tüm polisimize başarılar diliyor saygılar, sevgiler sunuyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)