Fawori Boya Mersin’de boya ustalarıyla buluşuyor

Fawori Boya Mersin’de boya ustalarıyla buluşuyor cukurovagazetesi.com

Fawori Boya, büyük bir ilke imza atarak boya ustalarına yönelik etkinlik düzenliyor. Yeni mobil uygulaması ‘Fawori Dünyam’ ile boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim temalı bir program sunan Fawori, bu sayede sürpriz hediye kazanma şansı da yaratıyor. Roadshow ile Mersin’de tanıtılacak program, Kral FM’in radyo programcısı Afrikalı Ali ile ses bulacak. 17 Mart Çarşamba günü düzenlenecek etkinlikte Afrikalı Ali, Mersin’de hem radyo yayını gerçekleştirecek hem de boya ustaları ile bir araya gelecek.


‘Fawori Dünyam’ ile Mersin’de boya ustalarını bir araya getirecek olan programda Fawori Boya, ‘Hem iyi kalite hem iyi fiyat’ anlayışıyla yeni uygulaması Fawori Dünyam ile boya sektöründe bir ilke imza atarak boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı bir program başlatıyor. Boya ustalarına farklı deneyimler ve sürpriz hediyelerin verileceği uygulama, Türkiye’de bir roadshow ile tanıtılacak. Ünlü şarkıcı Alişan’ın reklam yüzü olduğu Fawori Dünyam uygulaması Roadshow kapsamında Mersin’de de boya ustalarını bir araya getirecek. Kral Fm’in ünlü radyo programcısı Afrikalı Ali, 17 Mart’ta Mersin’de roadshow kapsamında boya ustalarıyla buluşacak. Fawori Dünyam etkinliği 07:00-15:00 saatleri arasında düzenlenecek. Etkinlik kapsamında Afrikalı Ali, saat 11:00-13:00 saatleri arasında radyo yayınını gerçekleştirecek ve ustalara Fawori Dünyam’ı anlatacak. Üretimi, teknolojisi, kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla fark yaratan Fawori Boya, yeni mobil uygulaması Fawori Dünyam ile sektöründe ilk kez boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı büyük bir sadakat programını başlatacak.

‘FAWORİ DÜNYAM’ UYGULAMASI İLE BOYA USTALARI MÜCADELEYE HAZIR

‘Ustalara bi dünya sürpriz, bi’ dünya fırsat!’ sloganıyla 2 Mart’ta Kocaeli Gebze’de startı verilen ve 17 ilde gerçekleştirilecek olan Fawori Dünyam roadshowu 17 Mart’ta Mersin ile kaldığı yerden devam ediyor. Fawori Dünyam etkinliğinin yeni adresi olan Mersin’de program 07:00-15:00 saatleri arasında düzenlenecek. Ünlü radyocu Afrikalı Ali, etkinlik kapsamında 11:00-13:00 saatleri arasında radyo yayınını gerçekleştirecek ve Fawori ustalarıyla buluşacak. Android ve IOS uyumlu Fawori Dünyam uygulamasını telefonuna indiren ustalar, kendilerini ifade edecek bir avatar oluşturma, verilen görevleri yerine getirdikçe başarı rozeti kazanma gibi interaktif ve eğlenceli bir dünyaya adım atıyor. Ustalar kazandıkları rozetlerle sürpriz fırsatları yakalarken kullandıkları Fawori ürünlerindeki barkodları okutarak uygulamadaki çarkıfelekten anında deneyim ve hediye kazanma şansına sahip olacak.

FAWORİ’DEN BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER

Fawori’nin yeni uygulaması Fawori Dünyam ile boya ustalarını Porsche otomobille test sürüşü, helikopterle İstanbul turu, Kapadokya’da balon turu, Kıbrıs tatili, Kral FM’de Afrikalı Ali’nin programına konuk olma, imzalı forma kazanma, market çeki, giyim çeki, iPhone 11 cep telefonu, tablet, televizyon, bluetoothspeaker ve powerbank, hediye GB gibi sürpriz deneyim ve hediyeler bekliyor. Uygulamadaki büyük ödül ise Fiat Doblo olacak. Uygulama ile anlık sıralamadaki yerini görebilen ustalar tatlı bir rekabet de yaşatıyor. Ayrıca hediye olarak verilen deneyimlerin videolarını da izleyebiliyor.

FAWORİ 18 YILDIR HAYATIMIZA RENK KATIYOR

İnşaat sektöründe faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Fawori, yüksek performanslı ürünlerinin üretimini Betek Boya tesislerinde gerçekleştiriyor. Fawori’nin geniş ürün gamında; iç, dış cephe boyaları, sentetik, selülozik ve endüstriyel boyalar, sprey boya, parke, macun, astar, fayans yapıştırıcı ve derz dolguları, su izolasyon ve ısı yalıtım ürünleri bulunuyor. ‘Fawori Dünyam’ etkinlik adresi: Yenimahalle GMK Bulvarı üzeri No: 655 Mezitli / MERSİN Eski Milangaz Petrol