Üniversitelerden kütüphane anlaşması





Tarih: 26 Şubat 2025 Çarşamba 11:08

Ahmet Koru

Mersin’de Tarsus Üniversitesi, bilgiye erişim imkanlarını genişleten önemli bir işbirliğine imza attı.

Yapılan duyuruya göre, Tarsus Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari kadrosu ile Mersin Üniversitesi ve Adana'da yer alan Çukurova Üniversitesi öğrencileri ve mensupları artık bu üç üniversitenin kütüphanelerinden de faydalanabilecekler.

Kurumlar arasında imzalanan iş birliği protokolleri sayesinde öğrenciler, üniversite kimlik kartlarını kullanarak her üç üniversitenin kütüphanelerine de erişebilecekler. Bu sayede bilgiye erişim imkanları artacak, daha fazla kaynağa erişim sağlanacak ve daha güçlü bir akademik ağ oluşturulacak.

Tarsus Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Tarsus Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi kütüphaneleri artık ortak bir bilgi dünyası sunuyor! Kurumlar arasında imzalanan iş birliği protokolleri sayesinde öğrencilerimiz, akademik ve idari kadromuz ile diğer üniversite öğrencileri ve mensupları kütüphanelerden üniversite kimlik kartlarıyla faydalanabilecek, bilgiye erişim imkânları genişleyecek! Daha fazla kaynak, daha güçlü bir akademik ağ hakkında detaylı bilgi için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımıza başvurabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

 


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

cukurovagazetesi.com © Copyright 2023-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA