Samsun'da haklarında hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı





Tarih: 23 Ocak 2025 Perşembe 19:35

İHA

Samsun’da haklarında 7 yıl 10 ay ile 8 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası bulunan 2 kişi, polisin takibi sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekiplerince İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs yakalandı.

“Birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit,” “Nitelik bakımından vahim olan silah veya mermilerin satın alınması ve taşınması” ve “Narkotik madde kullanma ve bulundurma” suçlarından 8 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası ile aranan A.K. ile “Kasten öldürme” suçundan 7 yıl 10 ay hapis cezası ile aranan S.A. yakalanarak gözaltına alındı. Samsun Adliyesine sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

cukurovagazetesi.com © Copyright 2023-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA