Su kuyusunda bulunan cesedin sırrı çözüldü

Su kuyusunda bulunan cesedin sırrı çözüldü cukurovagazetesi.com

Cesedi su kuyusunda bulunan Remzi Kuzal cinayetinin nedeni belli oldu. Katil zanlısı H.B’nin, kendisini hırsızlıkla suçladığı için yaşlı adamı öldürdüğü ortaya çıktı. Zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.


Haber – Vecdi Yenigül

Geçtiğimiz günlerde Emirler köyünde bir su kuyusunda cesedi bulunan 76 yaşındaki Rezmi Kuzul’un para için cinayet kurbanı olduğu ortaya çıktı. Yaşlı adamdan haber alamayan yakınları polise kayıp ihbarında bulundu. Kayıp kişinin bulunması için çalışma başlatan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri bölgeyi incelemeye altına alınmıştı.

HIRSIZLIKLA SUÇLANDIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Çalışmalar sonucu, H.B isimli şahıs gözaltına alınarak ilk ifadesinde, “Remzi Kuzal beni hırsızlıkla suçladığı için kafasına sopayla vurarak öldürdüm. Y.Ö. ve M.N.E. ile birlikte cesedi kiraladıkları bir otomobil ile Emirler köyünün üst tarafında bulunan bir su kuyusuna attık” dedi. Zanlının ifadesi üzerine diğer 2 şüpheli de gözaltını alındı. Ceset ise itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu su kuyusundan çıkarıldı.

CESEDİ HER GÜN KONTROL ETMİŞLER

Çalışmalar sonucunda şahısların Remzi Kuzal’ı 8 Şubat’ta öldürdükten sonra evinde bir hafta boyunca her gün cesedi kontrol ettikleri, sonrasında da su kuyusuna attıkları belli oldu.  Emniyetteki işlemlerden sonra 3 şüpheli de adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında cinayet zanlıları gazetelerin sorduğu soruları cevapsız bıraktı.