Akdeniz Kaymakamı Şener, Yenimahalle'deki asfalt çalışmalarını denetledi

Akdeniz Kaymakamı Şener, Yenimahalle'deki asfalt çalışmalarını denetledi cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, ilçede devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.


Fen İşleri Müdürlüğü'nün Yenimahalle'de gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarını denetleyen Şener, çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Vatandaş Talepleri Doğrultusunda Çalışmalar Sürüyor

Denetim sırasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Şener, ilçenin her noktasında yol yapım, bakım ve asfaltlama çalışmalarının programlı bir şekilde sürdüğünü belirtti. Yenimahalle 5323. Sokak'ta yapılan asfalt kaplama çalışmasının, vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine başlatıldığını ifade eden Şener, çalışmaların vatandaşların beklenti ve talepleri doğrultusunda şekillendiğini vurguladı.

"Amacımız Akdeniz'i Daha Yaşanabilir Hale Getirmek"

Şener, amaçlarının Akdeniz'i daha yaşanabilir ve modern bir ilçe haline getirmek olduğunu belirterek, devlet ve belediye imkanlarının halka sunulduğunu söyledi. Asfalt plentinin tekrar faaliyete geçirilmesi için çalışmaların başlatıldığını duyuran Şener, bu sayede ilçede asfaltsız sokak ve bozuk yol bırakılmayacağını kaydetti.

Mahalle Sakinlerinin Talepleri Dinlendi

Denetimler sırasında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Şener, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, yol yapım ve bakım çalışmalarına planlanan program doğrultusunda devam edeceği belirtildi.