Tarsus İdman Yurdu nefes aldı

Tarsus İdman Yurdu nefes aldı cukurovagazetesi.com

Misli.com 2. lig kırmızı grupta Mersin’i temsil eden Tarsus İdman Yurdu erteleme maçında sahasında ağırladığı Kastamonuspor’u Suat Kaya’nın attığı iki golle yenerek 4 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı. Üç puanı hanesine yazdıran sarı lacivertliler ligin ilk devresini 10. sırada tamamladı.


Haber-Vecdi Yenigül

Misli. com 2. Lig kırmızın grubun 19. haftasında Tarsus ilçe stadyumunda Karadeniz temsilcisini ağırlayan Ergün Penbe’nin öğrencileri, 4 maç aradan sonra mutlak galibiyetle çıktığı karşılaşmaya şu 11 ile çıktı; Onur Şirin, Abdussamed Karnuçu, Nurullah Kaya, Alperen Pak, Suat Kaya, İbrahimHırçın, Barış Türkmen, Furkan Özcan, Asım Hamzaçebi, Sefa Durmuş, Samet Eker. Maçın ilk yarısına Tarsus İdman Yurdu 42. dakikada Suat Kaya’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Ligdeki ilk golünü bu maçta kaydeden Suat Kaya 70. dakikada tekrar sahneye çıktı ve hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetmiş oldu. Bu sonucun ardından dört maç sonra hanesine üç puan yazdıran sarı lacivertliler ligin ilk devresini de galibiyetle kapatmış oldu.

“İKİNCİ DEVRENİN İLK MAÇI ZORLU VAN BBSK İLE”

Kırmızı grupta İstanbul ekibi Eyüpspor’un 47 puanla lider olduğu devrede, Van BBSK ikinci, Tarsus İdman Yurdu ise onuncu sırada yer aldı. Yaklaşık on yedi gün sonra ligin ikinci yarısındaki ilk maçına çıkacak temsilcimizin rakibi bu sezon başarılı bir grafik sergileyen Van ekibi olacak. 27 Ocak Çarşamba günü Van deplasmanına gidecek olan Tarsus İdman Yurdu ligin ilk yarısında oynan maçta Mersin’de rakibi ile 1-1 beraber kalmıştı.