Silifke Belediyespor Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçına hazırlanıyor

Silifke Belediyespor Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçına hazırlanıyor cukurovagazetesi.com
Kader Çetintaş

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta yer alan ve son haftalarda şansız bir şekilde puan kayıpları yaşayan Silifke Belediyespor, 8. Hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Nesine 3. Lig, 1. Grup 8. Hafta karşılaşmaları 26 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Saat 14.00’da 23 Elazığ Futbol Kulübü - Anadolu Üniversitesi arasında oynanacak karşılaşmaya start alacak hafta maçlarında Silifke temsilcisi de saat 15.00’da deplasmanda Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşılaşacak.

 

Geride kalan 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 14 puanla 4’üncü sırada bulunan mavi yengeçler, Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetiminde bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Silifke Şehir Stadyumunda yapılan antrenmanlarda, futbolcular keyfi yerinde olurken, her maça rakibe göre ayrı taktikle çıkan Avcıbay, bu maçla ilgili taktiklerine yönelik çalışmalara ağırlık veriyor. Grupta Karşıyaka 19 puanla lider konumunda olurken, Silifke Belediyespor bu maçını kazandığı taktirde diğer maçların sonucuna göre 2’inci ya da 3’üncü olabilecek. Öte yandan rakip Kırşehir Futbol Spor Kulübü de geride kalan 7 hafta sonunda sadece 1 galibiyet elde ederken, 4 maçında berabere kaldı, 2 maçını kaybetti.