Hatayspor ile Kayserispor Mersin'de karşılaşacak

Hatayspor ile Kayserispor Mersin'de karşılaşacak cukurovagazetesi.com
Hasan Kuyugöz

Trendyol Süper Lig’de yer alan ve henüz galibiyeti bulunmayan Atakaş Hatayspor, 10. Hafta mücadelesinde bir başka galibiyet yüzü görmemiş olan Kayserispor ile Mersin Stadyumunda karşı karşıya gelecek.


Trendyol Süper Lig 10. Hafta mücadelesi cuma günü oynanacak Adana Demirspor – Net Global Sivasspor karşılaşmasıyla start alacak.

Cumartesi günü oynanacak 3 müsabakanın ilkinde ise Atakaş Hatayspor saat 13.30’da Mersin Stadyumunda Kayserispor’u ağırlayacak. Sezona kötü bir başlangıç yapan bordo beyazlılar, Rıza Çalımbay yönetiminde bu maçın hazırlıklarını Erdemli Atış Poligonu’nda sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Sivas deplasmanında 3-2 kaybeden Hatay ekibi, ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

 

Geride kalan 9 haftada 8 maça çıkan Atakaş Hatayspor, henüz galibiyet elde edemezken, 3 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı ve 3 puanla 18’nici sırada bulunuyor. Rakip Kayserispor da 3 puanla tanışamayan takımlar arasında yer alıyor. Sarı kırmızılılar 8 maçta 5 beraberlik, 3 yenilgi alarak, 5 puanla Hatay’ın hemen üzerinde 17’nci sırada bulunuyor. 26 Ekim Cumartesi günü 13.30’da Mersin Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.

Öte yandan bu karşılaşmayla ilgili sosyal medya hesaplarından bilet fiyatlarıyla ilgili duyuru yapan Atakaş Hatayspor Kulübü, Batu Alt tribün fiyatının 300 TL, Maraton Alt’ın 200 TL ve misafir tribün fiyatının da 250 TL olduğunu bildirdi.