Silifke’de kazanan çıkmadı

Silifke’de kazanan çıkmadı cukurovagazetesi.com
Kader ÇETİNTAŞ

Nesine 3. Lig’in 7. Haftasında Grup 1’de Silifke Belediyespor, konuk ettiği Bursaspor karşı karşıya geldi. Maç, golsüz beraberlikle sona erdi.


Silifke Belediyespor, Bursaspor’u konuk etti. 


Silifke Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya iki takımda dengeli başladı. İlk yarıda gol sesi çıkmazken dakika 10’da Silifke’de Burak Evren ve dakika 16’da Bursaspor’da Abdullah Tazgel yaptıkları faulden dolayı sarı kart gördü.
İkinci yarıya Bursaspor değişikle başladı. İkinci yarıda da iki takımdan gol sesi çıkmadı. Bursaspor’da dakika 90’da Musa Çağıran ve 90+1’de Barış Dalkıran sarı kart görürken, 90+2’de Silifke Belediyespor’da Turan Demirci sarı kart gördü.


Silifke Belediyespor’da durumlar iyi    
Silifke Belediyespor, ligde oynadığı 7 karşılaşmanın yalnızca birinden mağlup ayrılırken 4 galibiyet ve 2 beraberliği de hanesine yazdırdı. Bursaspor karşısında aldığı bir ile beraber Silifke Belediyespor ligde 14 puanla 3. sırada yer alıyor.


Deplasman Kırşehir FSK
Nesine 3. Lig’in 8. Haftasında Silifke Belediyespor, Kırşehir FSK’ye konuk olacak. Karşılaşma 26 Ekim Cumartesi günü Kırşehir Ahi Stadyumu’nda oynanacak.