Mersin Spor, Karşıyaka’ya farklı yenildi 

Mersin Spor, Karşıyaka’ya farklı yenildi  cukurovagazetesi.com
Bilge ÇAKIR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 3. Haftasında Karşıyaka Basketbol ile karşı karşıya gelen Mersin Spor Kulübü, mücadeleden 107-81 mağlup ayrıldı.


BSL’de MSK, Karşıyaka Basketbol’a konuk oldu.


Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Sport Hall’da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Karşıyaka oldu. İzmir ekibi, MSK karşısında ilk çeyrekte 29-22’lik skor üstünlüğünü elde etti. İkinci çeyrekte Karşıyaka aynı performansı sergilerken MSK, farkı korudu. Karşılaşmada ilk devre 55-48 Karşıyaka Basketbol lehine sonuçlandı. 
İkinci yarıda formunu daha da düşüren MSK, Karşıyaka’nın ataklarına cevap veremezken üçüncü çeyrek 84-63 Karşıyaka’nın üstünlüğü sona erdi. Mersin ekibi son çeyrekte de form tutmadı. Maçı 107-81 Karşıyaka Basketbol kazandı.


MSK’dan ilk mağlubiyet    
BSL’nin 3. Haftasında Mersin Spor Kulübü, Karşıyaka karşısında aldığı skorla ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. MSK, daha önce Merkezefendi Basketbol ve Aliağa Petkimspor ile oynadığı karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmıştı.


MSK, Manisa Basket’i konuk edecek    
BSL’nin 4. Haftasında MSK, 27 Ekim Pazar günü Manisa Basket’i konuk edecek. Karşılaşma 18.00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak.