Yeni MİY, Serik Belediyespor'u ağırlayacak

Yeni MİY, Serik Belediyespor'u ağırlayacak cukurovagazetesi.com
Hasan Kuyugöz

TFF Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Turkish Oil Yeni Mersin İdman Yurdu, 8. Hafta mücadelesinde yarın karşılaşacağı Serik Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlarken, Mersin Şehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma öncesi kulüp yönetimi de bilet fiyatları konusunda taraftara bilgilendirmede bulundu.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Nesine 2. Lig Grup 8. Hafta mücadelesi bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz Turkish Oil Yeni Mersin İdman Yurdu ise yarın Mersin Stadyumunda Serik Belediyespor’u ağırlayacak. Ergün Penbe yönetiminde dün son antrenmanını gerçekleştiren kırmızı şeytanlarda moraller de yerinde.

Sezona iyi başlayamayan kırmızı şeytanlar, art arda alınan mağlubiyetler sonrası son 3 haftada toparlanmış bir görüntü veren Yeni MİY, yarın grubun güçlü takımlarından Serik Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan 7 hafta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan kırmızı şeytanlar 5 puanla grupta 13. sırada yer alıyor. 15 puanla 4’üncü sırada bulunan rakip Serik Belediyespor ise 7 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik alırken, henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Serik ekibi deplasmanda oynadığı 3 maçın 2’sini kazanırken, 1 maçtan beraberlikle ayrıldı. Yarın Mersin Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 15.00.

Öte yandan taraftara bilet alım yeri ve fiyat bilgilendirmesinde bulunan Yeni MİY Yönetimi, biletlerin passo satış noktaları ve passo.com.tr adresinden satışta çıktığını, kapalı tribün bilet fiyatının da 50 TL olduğunu bildirdi.