Melek Mosso, Mustafa Taş ve İhsan Eş, Mut'ta Coşkuyla Karşılandı

Melek Mosso, Mustafa Taş ve İhsan Eş, Mut'ta Coşkuyla Karşılandı cukurovagazetesi.com
Kader ÇETİNTAŞ

Mersin’in Mut ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, ünlü sanatçılar Melek Mosso, Mustafa Taş ve İhsan Eş’in katılımıyla unutulmaz bir geceye sahne oldu.


Festivalin akşam bölümünde Mut Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen konserde, sanatçılar hayranlarıyla bir araya geldi. İlçe halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden de çok sayıda katılım olması, geceyi adeta bir müzik şölenine dönüştürdü.

Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, konser öncesi yaptığı konuşmada, "Zeytin ve Zeytinyağı Festivalimizi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiriyoruz" diyerek festivalin önemine vurgu yaptı.

Sahneye ilk çıkan isim olan Mustafa Taş, sempatik tavırları ve esprili konuşmasıyla izleyicilerin gönlünü kazandı. "Mut şivesini öğrendim, artık ben de Mutlu sayılırım" diyen Taş, Mut’u kayısısıyla ünlü bir cennet olarak tanıdığını belirterek, "Birçok yere gittim ama sizin gibi sıcakkanlı insanlarla karşılaşmadım" dedi.

Gecenin yıldızı Melek Mosso ise sahne performansıyla izleyenleri büyüledi. Mosso, "Mut’u bilmiyordum, ama öğrendim ve gerçekten ilçenin adı gibi ben de çok Mutlu oldum" sözleriyle, hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu. Sanatçı, seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Konser sonunda Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, sanatçılara teşekkür ederek plaket ve zeytin fidanı hediye etti.