Mersin, Mansur Yavaş ve Ankara ilçe belediye başkanlarını ağırladı

Mersin, Mansur Yavaş ve Ankara ilçe belediye başkanlarını ağırladı cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye’ye örnek olan hizmetlerinin iktidarın yolunu açacaklarını belirterek, “Türkiye’yi yönetmek istiyoruz. Biz her an seçime gidecek şekilde belediye hizmetlerimizin partimizin oyuna tahvil edilmesi için en ciddi, disiplinli çalışmaları sürdüreceğiz” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, en kısa zamanda yapılacak seçimlerin bir değişimi gerçekleştireceğine inandığını sile getirdi.

Mersin’de töremle karşılanan Mansur Yavaş, daha sonra CHP Mersin İl Başkanlığında, Mersin Milletvekili Gülcan Kış, İl Başkanı Koral Ömür ile bir araya geldi. Gülcan Kış, belediyelerin eşgüdüm içerisinde çalışmaları adına önemli konuları ele aldıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle Mut Belediyesi tarafından "Sağlık Zeytinden Zeytin Mut’tan" sloganıyla düzenlenen 1. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'nin açılış programına katıldı. CHP Mut İlçe Örgütü binasında partilileri ve Mut Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Yavaş ve beraberindeki heyet, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u da ziyaret etti.