Sanayiciler ortak hareket kararı aldı

Sanayiciler ortak hareket kararı aldı cukurovagazetesi.com
Bilge Çakır

Mersin’e modern bir sanayi sitesi kurulması yönünde başlatılan çalışmalar hız kazandı. Kısa bir süre önce kurulan Mersin Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, olağanüstü genel kurula giderek, yeni yönetimi belirledi. Genel kurula sanayi sektörünün öncü kuruluşları tam kadro katılım göstererek, sürece destek verdi.


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu toplantı salonunda bir araya gelen Mersin Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü temsilcileri gözetiminde olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirerek, asil yönetim kurulu üyelerini belirledi.

Olağanüstü genel kurul sonucu Mersin Karma Sanayi Sitesinde Başkan olarak Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, yönetim kurulu üyeleri olarak ise Mersin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy ile Mersin Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün yer aldı.

Mersin Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin olağanüstü genel kurul toplantısına Mersin’de sanayi sektörünün temsilcileri Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan, Mersin Geri Dönüşümcüler Odası Başkanı Hasan Koçyiğit, Mersin Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün, Mersin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy tam kadro katılım göstererek, sürece destek oldular. Oda Başkanları, kentimize karma sanayi sitesi kazandırılması yönünde atılan bu adıma sanayi alanında hizmet veren tüm sektör temsilcilerini oluşuma katılımlarıyla güç vermeye davet ettiler.