Kopan: "Zamana ihtiyacımız var"

Kopan: cukurovagazetesi.com
Bilge Çakır

Yeni Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Okan Kopan, lige 3’te sıfır yaparak başlamanın herkesi üzdüğünü söyleyerek, "Bazı şeylerin yerine oturması için biraz zamana ve sabra ihtiyacımız var. Desteğe ihtiyacımız var” dedi.


Geçen yıl çıktığı 2’inci Lig’de play-off oynayan ve büyük bir başarı elde eden Yeni Mersin İdmanyurdu, bu yıl sezona kaosla başladı. Maddi sıkıntılardan dolayı transfer çalışmalarını zamanında yapamayan ve ligin altında bir kadro kurmak zorunda kalan kırmızı lacivertli ekip, ligde 3’de sıfır yaptı. Bu hafta sonu evinde Erbaaspor  ile oynayacak Yeni Mersin İdmanyurdu, bu maçı kazanmak istiyor.

Takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Okan Kopan, lige 3’te sıfır yaparak başlamanın herkesi üzdüğünü söyledi. Oynadıkları 3 maçta da puan alabilecek durumda olduklarını kaydeden Kopan, “Menemen FK maçında mağlubiyeti hak etmemiştik aslında. 68 Aksaray maçında ilk golü atıp kontrolü ele alabilseydik puan ya da puanlar çıkartabilirdik. Son maçta ise 7 eksikle gittik. Yeni transferlerimiz var ama hepsini götüremedik deplasmana. Bazı şeylerin yerine oturması için biraz zamana ve sabra ihtiyacımız var. Desteğe ihtiyacımız var” diye konuştu.