Mersin Basketbol'dan Büyük Sezon Öncesi Taraftara Kombine Çağrısı

Mersin Basketbol'dan Büyük Sezon Öncesi Taraftara Kombine Çağrısı cukurovagazetesi.com
Ahmet Koru

Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon mücadele edecek olan Mersin Basketbol, Süper Lig’de kalıcı olma hedefiyle yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.


Geçen yıl 2. Lig'de büyük başarılar elde ederek Süper Lige yükselen Mersin Basketbol, burada kalıcı olmak istiyor. Mersin takımı, taraftarını bu heyecana ortak kılmak kılmayı hedefliyor.

Yeni sezonda hazırlıklarına devam eden ekip, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bursa’da düzenlenen Bursa Cup’da 2 maçtan mağlup ayrılan Mersin Spor, günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlıklarına devam ediyor.

Mersin Spor, sezonun ilk karşılaşmasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele öncesinde kulüp, taraftarlarına önemli bir çağrıda bulundu. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, kombine bilet satışlarının belirginleştiği, taraftarların bu zorlu maratonda takımlarını yalnız bırakmamaları istendi.

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:  “Haydi MSK taraftarı, kombine biletini al, takımının sezon boyuncu yanında oldu. Kombine biletlerinizi mobilet.com ve mobilemt mobil uygulamasından satın alabilirsiniz”