Dünya Barış Günü Toroslar’da coşkuyla kutlandı

Dünya Barış Günü Toroslar’da coşkuyla kutlandı cukurovagazetesi.com
Hasan Kuyugöz

Toroslar Belediyesi Dünya Barış Günü’nü Kırşehir Belediyesi Abdallar Topluluğu, Kadir Çat ve Berna Aytar konserleriyle kutladı.


Mersin’in Toroslar ilçesinde 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlamaları çerçevesinde birçok etkinlik gerçekleştirdi. Bu çerçevede Çağdaşkent Mahallesi'ndeki 3 Ocak Parkı'nda düzenlenen etkinliklerde  Kırşehir Belediyesi Abdallar Topluluğu, Kadir Çat ve Berna Aytar konserleri gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, barışın herkesin çocuklara bırakacağı yegane miras olduğuna dikkat çekerek, “Eğer çocuklarımıza barışı miras bırakamıyorsak bıraktığımız mirasların her biri nafile. Eğer barış içinde, huzur içinde, kardeşlik içinde değilsek geleceğimize ne bırakıyorsak bırakalım nafile. Her birimizin kendi çocukları için, çocuklarımız için barış konusunda yeteri kadar hassasiyet göstermemiz lazım, ısrarcı, inatçı olmamız lazım. Çünkü biz biliyoruz ki en kötü barış anı bile en iyi kavga anından daha iyidir ve çok daha geliştiricidir” dedi.