Sever, Mersinlileri Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi açılık törenine çağırdı

Sever, Mersinlileri Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi açılık törenine çağırdı cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Ak Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Mersin ve Türkiye’nin önemli projelerinden biri olan Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi açılışına tüm Mersinlileri davet etti.


Ak Parti MKYK Üyesi, önceki dönem Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever , 2 Ağustos 2024 Cuma günü saat 17.00'de Anamur'da gerçekleşecek olan '' Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi Açılış Töreni '' ne tüm Mersinlileri davet etti.

Sever yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşehrilerim, Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelemizin, devlet büyüklerimizin de teşrifleriyle 02.08.2024 tarihinde saat 17.00’de gerçekleştirilecek olan açılış programında sizler beraber olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyacağımı ifade etmek isterim. Bölgemiz ekonomisine, ticaretine ve turizmine, çok büyük katkılar sunacak olan ve bu günkü fiyatlarla 1,5 milyar TL yapım maliyeti olan iskelemizin, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı arz ediyoruz. Allah zat-ı devletlerinden razı olsun. Açılış programımıza, yoğun katılımlarınızı istirham eder, selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.”