Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi açılıyor

Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi açılıyor cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası’nın iştirak ettiği ANTSO Denizcilik AŞ’ye ait Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne düzenlenecek feribot seferleriyle faaliyete geçiyor.


İskelenin açılış töreni, 2 Ağustos 2024 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Açılış törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eski Kalkınma Bakanı ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sever, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katılacak.

Anamur Ticaret Odası’ndan konuyla ilgili yapılan açıklama, “Öncelikle Kamu menfaatini düşünerek Anamur ve Bozyazı ilçelerimiz ile Bölgemizin kalkınması denizyoluyla dünyaya açılması için başlatmış olduğumuz bu hizmetimizin , yerel ve ulusal basın yoluyla ülkemize ve hatta dünyaya duyurmak maksadıyla düzenlemiş olduğumuz açılış törenimize katılarak bizleri onurlandırmanızdan büyük bir mutluluk duyacağız” ifadelerine yer verildi.