Hatayspor maçlarına Mersin’de devam edecek

Hatayspor maçlarına Mersin’de devam edecek cukurovagazetesi.com
Bedirhan Sumeli

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra maçlarını Mersin’de oynamaya başlayan Hatayspor TFF 2024-2025 sezonu maçlarını da Mersin’de oynayacaklarını duyurdu.


Hatayspor başkanı Levent Mıstıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyareti sonrası önemli açıklamalarda bulundu

Mıstıkoğlu, “Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız asrın felaketi olan depremin ilk günlerinden beri Gençlik ve Spor Bakanlığımız koordinasyonunda deprem bölgelerine yardımlar gönderdik. İlimizde bize bağlı 21 tesiste yaklaşık 15 bin vatandaşımızı misafir ederek bir nebze olsun yaralarına merhem olmaya çalıştık. Yaşanan felaketten sonra TFF 2023-2024 sezonu maçlarını Mersin'de oynayacak olan Hataysporumuz için Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile birlikte Erdemli Atış Poligonu yanında ki yapı tamamlanarak Hatayspor'un kullanımına açılan tesisi hayata geçirdik. Aynı zamanda geçen sezon olduğu gibi bu sezonda TFF Süper Lig 2024-2025 sezonunda da maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumunda da hazırlıklarımız devam ediyor. Hatayspor'a TFF Süper Lig 2024-2025 sezonunda yürekten başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.