“Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışıyoruz”

“Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışıyoruz” cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Mersin’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Ali Boltaç, hizmette 100 gününü değerlendirdi. Boltaç, “Tarsus’ta gerçekleştirdiğimiz projeler, sadece yerel halkımızın değil, tüm Mersin’in geleceğine de ışık tutmaktadır. Bu doğrultuda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve uyumlu bir anlayışla çalışmaktayız” dedi.


Başkan Boltaç, Tarsus’ta basın mensupları ile Tarsus Belediyesi’nin hizmetteki ilk 100 gününü değerlendirildi. Başkan Boltaç yapılan hizmetlerden ve projelerden bahsetti. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Boltaç, Tarsus’un yüzünü güldüren önemli açıklamalarda bulundu.

Tarsus’un tarihine, kültürüne ve insanına yakışır bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Boltaç; “Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitesini artırmak için önemli adımlar attık. Tüm bu çalışmaların ardında yatan en büyük güç, Tarsus halkının bize olan inancı ve desteğidir. Bu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Tarsus’ta gerçekleştirdiğimiz projeler, sadece yerel halkımızın değil, tüm Mersin’in geleceğine de ışık tutmaktadır. Bu doğrultuda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve uyumlu bir anlayışla çalışmaktayız. Bu konuda halkımızın bir kaygısı olmasın hizmette ayrışmadan bir bütün olarak tam kadro çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.