CHP Tarsus’ta flaş gelişme

CHP Tarsus’ta flaş gelişme cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı Kadın Kolları adaylığını açıklayan Cansu Turhan Yaramış, “Tarsus’uyla Mersin’iyle, Ali Mahirir Başarır’ıyla, Vahap Seçer’iyle, Ali Boltaç’ıyla bir olabilmek için, birlik olabilmeyi denedim diyebilmek için, Tarsus İlçe Kadın Kolları başkan adaylığımdan çekildiğimi büyük bir onurla ve gururla paylaşıyorum” diyerek adaylıktan çekildiğini paylaştı.


Cansu Turhan Yaramış, CHP Tarsus İlçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında “Birbirimize taş atarız, birbirimizin üzerine basmayız” dedi.

Gündem olan açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı; “Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz, biat etmeyiz. Kırmızı çizgilerimiz vardır: Atatürk gibi, Atatürk İlke ve İnkılapları gibi, demokrasi gibi. Birbirimize taş atarız, birbirimizin üzerine basmayız. Tarsus'uyla Mersin'iyle, Ali Mahirir Başarır'ıyla, Vahap Seçer'iyle, Ali Boltaç'ıyla bir olabilmek için, birlik olabilmeyi denedim diyebilmek için, Tarsus İlçe Kadın Kolları başkan adaylığımdan çekildiğimi büyük bir onurla ve gururla paylaşıyorum”