Demir, DMD takımını tebrik etti

Demir, DMD takımını tebrik etti cukurovagazetesi.com
Nurgül Bayram

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “IDEAGENÇ’24 Senin Merkezin, Senin Hayalin” Ideathon yarışması inovasyon kategorisinde birinci olan DMD takımını tebrik etti.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 3-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi’nde Türkiye genelinden başvuru yapan 189 takım arasından belirlenen 30 takımın katılımıyla gençlerin hayal ettikleri “Gençlik Merkezi” temalı proje fikirlerini tasarım, yönetim ve uygulamaya yönelik geliştirdiler.

Demir, takım kaptanı İsa Kökberi, İsmail Bozkır ve Ece Selin Ecer'den oluşan DMD takımı ve Tarsus Gençlik Merkezi Müdürü Cumali Koşar'ı tebrik etti.

DMD takımını tebrik eden İl Müdürü Ökkeş Demir, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından İstanbul’da düzenlenen yarışmada ilimizi en iyi şekilde temsil ederek inovasyon kategorisinde birinci olan ve bizleri gururlandıran takımımızı yürekten kutluyorum. İnovasyon, ekolojik çevre ve erişilebilir temalarında muhteşem projelere imza atan 30 takım arasından inovasyon kategorisinde Türkiye Birinciliği elde ettiniz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sizlerin hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizleri ve Tarsus Gençlik Merkezi Müdürümüz Cumali Koşar'ı bir kez daha tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.