MİY'den Trabzon maçına itiraz

MİY'den Trabzon maçına itiraz cukurovagazetesi.com
Bedirhan Sürmeli

TFF 1.Lig’e çıkma mücadelesinde 1461 Trabzon FK’ye 1-0 mağlup olan Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY) maç sonucuna itiraz ettiğini duyurdu.


MİY Basın Sözcüsü Halim Yiğit, maçta hakemin skandal kararlar verdiğini söyleyerek maçın tekrarlanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuru yaptıklarını aktardı.

Yiğit, “Hakemin verdiği hatalı kararlar ile turu, koca bir şehrin takımının şampiyonluğunu, alın terini, hakkını, hukukunu gasp ederek, bizi yarışın dışına itmiştir. Biz hakeme hakkımızı helal etmiyoruz. Hakemi neden şeffaf ve adaletli bir yönetim sergilemediği konusunda açıklama yapmaya davet ediyoruz. Bununla birlikte Merkez Hakem Kurulu’nun da bu hakemle ilgili gerekli incelemeleri yapıp, hakem hakkında gerekli yaptırımları yapmasını istiyoruz” diye konuştu. 2 tane net bariz hata pozisyonu var. Bu 2 pozisyonda bariz hata yapılmasaydı skorun çok farklı olacağı tartışmasız bir gerçek. Biz kulüp yönetimi olarak sonuna kadar haklarımızın peşindeyiz. Bugün TFF’ye dilekçemizi verdik. Bu pozisyonların bariz mi, kural hatası olup olmadıklarının incelenmesi için başvurumuzun Merkez Hakem Kurulu’na sevk edilmesini istedik”ifadelerini kullandı.