Başkan Seçer: “CHP'li belediye başkanları gençleri düşünüyor”

Başkan Seçer: “CHP'li belediye başkanları gençleri düşünüyor” cukurovagazetesi.com
Bilge ÇAKIR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törene de katılım sağladı. Başkan Seçer burada yaptığı konuşmada, “Gençler biliyor ki CHP belediyeleri kentin en güzel yerlerini ranta değil gençlere açıyor, okuma salonları yapıyor. En ucuz toplu taşıma araçlarıyla gençleri okullarına ulaştırıyor. CHP’li belediye başkanları gençleri düşünüyor ve onların gönlünde taht kurdu. Gençlerimize güveniyorum ve onların umudu olmaya devam edeceğiz” dedi


Başkan Seçer, “Geleceğimiz gençler” diyerek başladığı konuşmasında, gençlerin geleceğini kendi ülkesinde değil yurtdışında aramanın hesaplarını yaptığını ancak bu durumun 31 Mart tarihinde değiştiğini belirtti.

Milletin ferasetine inandığını söyleyen Seçer, “Milletimiz 31 Mart seçimlerinde de düzenleme yaptı. Demokrasiye bir ayar verdi. Uyarı isteyenlere uyarısını verdi. Hadi bakalım sizleri de görelim dediklerine de güç verdi. İşte milletin görmek istedikleri yani güç verdikleri bizler, Cumhuriyet Halk Partilileriz. Bundan sonra gençlerimizin geleceklerini yurtdışında aramalarının bir daha düşündürmemek için bu sorumluluğun bilinciyle, çok daha fazla görev bilinciyle, çok daha fazla çalışarak, inançla, şevkle çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

“Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın ve yaşlılarımızın mutluluğu için çalışacağız”

CHP'nin genel seçimlerde de başarılı olacağına inandığını belirten Seçer, “Nasıl ki yönettiğimiz kentleri kalkındırdıysak, yönettiğimiz kentlerde huzuru, barışı, kardeşliği daim kıldıysak, insanları güldürdüysek, en kaliteli hizmetleri yaptıysak, gencimizi, çocuğumuzu, kadınımızı, yaş almış yurttaşlarımızı düşünmüşsek, onları mutlu ettiysek emin olun ülkemizde de aynı uygulamaları yapacağız. İşte bunları hayal ediyorum. Onun için şevkim, çalışma isteğim daha çok artıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Seçer, daha başlangıçta olduğunu ve mücadeleye devam edeceğini “Mücadele zafer elde edilene kadar” sözleri ile ifade etti.  Seçer ayrıca bu mücadelenin sonrasının Türkiye’yi ihya etmek, Türkiye’de gençlerin yüzünü güldürmek olduğunu da sözlerine ekledi.

“CHP'li belediye başkanları gençleri düşünüyor”

Mersin'de gençlerden büyük destek aldıklarını belirten Seçer, Mersin'in gençlerinin, Cumhuriyet Halk Partili belediyeciliği desteklediğini söyledi. Gençleri gündemine aldığı konuşmasına devam eden Seçer, “Gençler biliyor ki CHP belediyeleri kentin en güzel yerlerini ranta değil gençlere açıyor, okuma salonları yapıyor. En ucuz toplu taşıma araçlarıyla gençleri okullarına ulaştırıyor. CHP'li belediye başkanları gençleri düşünüyor ve onların gönlünde taht kurdu” dedi.

Başkan Seçer, gençlere güvendiğini ve onların umudu olmaya devam edeceklerini vurguladı.

“31 Mart'ta Mersin, tüm Türkiye'de konuşuldu”

Seçer, Mersin'in huzurlu ve mutlu bir kent olduğuna değinerek, "Bir kente girmişsek o kente huzur gelir. O kentte kavga olmaz. O kentte ayrım olmaz. Vatandaşlarımıza bunu hatırlatın. Çok şükür onlar da bunun bilincindeki 31 Mart'ta Mersin'i tüm Türkiye'de konuşturdular. Her 3 kişiden 2'si Cumhuriyet Halk Partili belediyeciliğe oy verdi bu kentte” diye konuştu.

Başkan Seçer, konuşmasını sonlandırırken seçmene hitaben; “Onlara teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. Emeğimizi zayi etmediler. Ahde vefayı bildiler. Biz de onlara söz veriyoruz. Sorunluluğumuzun bilincindeyiz. Mersin için, sizin için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir 13 kişi ve şunu diyen bir yazı ’MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M BELEDİYESİ T.C. MERSIN MERSİNBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ- BÜYÜ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ A Cmngie’ görseli olabilir