Sever’in çalışmaları hız kesmiyor

Sever’in çalışmaları hız kesmiyor cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

AK Parti MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever seçimlerden sonra da vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor.


Mersin programına Mut ile başlayan Sever’in Mut AK Parti İlçe Teşkilatı ile gerçekleştirdiği programa; AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Gündoğdu, Bölge Koordinatörü Mustafa Poş, Mut AK Parti İlçe Başkanı Fatih Ünver, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri katılım sağladı.

Sever’e Gülnar’da yoğun ilgi

Mut programı sonrası Gülnar’a geçen ve AK Parti Gülnar İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Mustafa Sever’e; AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Gündoğdu, Bölge Koordinatörü Cevdet Bal, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri eşlik etti. Gülnar’lı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programda, Sever’e ilgi büyük oldu.

Resim

Bir sonraki durak Aydıncık oldu

Programını Aydıncık’a geçerek, Aydıncık AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte sürdüren Sever burada yine; AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Gündoğdu eşlik etti. Programa ayrıca AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Yüksel Vatan, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları üyeleri ve Önceki Dönem Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan da katılım sağladı. Sever, “Yoğun katılımlarından ve sıcak karşılamalarından dolayı bütün Aydıncık’lı hemşehrilerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Resim

Sever Bozyazı’da

Beraberindekiler ile birlikte çalışmalarına Bozyazı AK Parti İlçe Teşkilatı ile gerçekleştirilen program ile devam eden Sever’e;

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Gündoğdu, AK Parti Bozyazı İlçe Başkanı Harun Güğül, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri eşlik ederken, Sever’e Bozyazı’da da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Resim

Program Anamur ile sonlandı

Sever’in geniş kapsamlı programı, Anamur AK Parti İlçe Teşkilatı ile gerçekleştirilen program ile sona erdi. Sever’e Anamur programında; AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Gündoğdu, AK Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri eşlik etti. Vatandaşların büyük coşku ile karşıladıkları ve programına büyük ilgi gösterdikleri Sever, yoğun katılımlarından ve sıcak karşılamalarından dolayı bütün Anamur’lulara teşekkür etti.

Resim