Başkan Tekli istişare toplantısına katıldı

Başkan Tekli istişare toplantısına katıldı cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, OSBÜK tarafından Antalya’da düzenlenen ‘OSB Başkanları ve Bölge Müdürleri İstişare Toplantısı’na katılım sağladı.


OSB’lerin talepleri, sorun ve çözüm önerileri istişare edildiği toplantıya; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın, Schneider Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı İsmail Yamangil, OSB Başkanları ve OSB Müdürleri de katılım sağladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan toplantı konuşmasında, Türkiye’nin gelişimi konusunda değerlendirmelerde bulunarak, “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak sanayi alanlarımızı ilk planda 2 katına çıkarmayı planlıyoruz. Bu elbette yeterli değil. Ülkemizin sanayisinin büyümesinin planlı alanlar ile sağlanacağına inanıyorum” diye konuştu. OSBÜK’ün işlevinin daha fazla artmasının önemli olduğunun da altını çizen İnan, “Bakanlık olarak, OSBÜK’ün yanında olmaya devam edeceğiz. Planlı alanlarla ülke büyümemizin hızlandırılmasını yine hep beraber başaracağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Resim

Resim