33 yıllık gizem çözüldü: Öğretmen Seda kayıp ailesine kavuştu

33 yıllık gizem çözüldü: Öğretmen Seda kayıp ailesine kavuştu cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

3 yaşındayken kimliği belirsiz kişiler tarafından terk edilen Seda, 33 yıl sonra Esra Erol’un yardımıyla biyolojik ailesine kavuştu. 7 Ekim 1991 sabahı saat 07:45’te terk edilen Seda, yıllarca "Beni kim bıraktı?" sorusunun cevabını aradı.


Esra Erol'a başvuran Seda'nın hikayesi yürekleri burktu. Anne ve babasının da "Ben bırakmadım" demesiyle umutsuzluğa kapılan Seda, Esra Erol'un azmi sayesinde mucizeyi yaşadı.

Esra Erol, dakikalar içinde Seda'nın biyolojik ailesini buldu. Ancak Seda'nın annesi Hatice kamera karşısına çıkmayı reddetti. Bu durum karşısında Seda, annesinin ayağına giderek özel odaya girdi.

Annesi Hatice, Seda'nın başına gelenlerin sorumlusunun babası olduğunu söyledi. Seda ise öfkeli bir şekilde "Keşke ablam yerine sen ölseydin!" diye bağırdı. 33 yıllık hasret ve öfke dolu bir yüzleşme yaşandı. Esra Erol da bu duygu dolu anlarda gözyaşlarını tutamadı.

Tüm bu olanların ardından amcası Seda'ya “Seni yurda ben bıraktım” dedi, ve Seda, ablasının camdan atlayarak intihar ettiğini öğrendi.

33 yıllık karanlığın ardından gerçeğe kavuşan Öğretmen Seda, yarın "öldü" sandığı babasıyla da yüzleşecek.

Esra Erol'un bu kez de imkansızlığa meydan okuyarak gerçekleştirdiği bu mucizevi buluşma, izleyenleri derinden etkiledi.