Yeni MİY, Ankara'da mağlup

Yeni MİY, Ankara'da mağlup cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup 38. ve son haftada Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), Ankara Demirspor’a konuk olduğu karşılaşmadan 5-2 mağlup ayrıldı.


TCDD Ankara Demirspor Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan Yeni Mersin İdman Yurdu, dakika 22'de Yasin Elması golü ile öne geçti.

36. dakikada Baran Sarka'nın golü ile farkı 2 ye çıkardı. il yarıda 2 dakika uzatma verilen mücedelede Ankara Demirspor, Mustafa Yıldırım'ın attığı golle farkı bire indirdi. Müsabakanın ilk  yarısı 2-1 Mersin ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmada ikinci yarıya bu kez Ankara Demirspor hızlı başladı. Ankara Demirspor dakika 48'de Mustafa Fettahoğlu'nun golü ile beraberliği yakaladı. golden üç dakika sonra Muhammet Yeşil'in golü ile öne geçen Ankara Demirspor, bir dakika sonra Bertu Alican Özyürek'in golü ile skoru 4-2'ye getirdi. Ardı ardına attığı golller sonrası üstün performans sağlayan Ankara ekibi, dakika 79'da Mustafa Fettahoğlu'nun yeniden sahneye çıkması ile karşılaşmanın skorunu belirledi. Maç 5-2 Ankara Demirspor lehine sonuçlandı